Leyla'nın Katili Komşusu Çıktı

Bursa'da 3 gün önce evinde üç aylık kızı Dilara'nın önünde tecavüz girişiminde bulunulduktan sonra 29 bıçak darbesiyle öldürülen ve cesedi kocası tarafından bulunan Leyla Göralp'in katili, komşusu çıktı. Görükle Beldesi'nde yaşanan korkunç olay sonrası ev

Leyla'nın Katili Komşusu Çıktı

Bursa'da 3 gün önce evinde üç aylık kızı Dilara'nın önünde tecavüz girişiminde bulunulduktan sonra 29 bıçak darbesiyle öldürülen ve cesedi kocası tarafından bulunan Leyla Göralp'in katili, komşusu çıktı. Görükle Beldesi'nde yaşanan korkunç olay sonrası evin dışına taşan kan izlerini ve kapının zorlanmamasını dikkate alan jandarma, ilk önce Göralp'ın yakın çevresini takibe aldı.

TELEFONLA İKNA ETTİLER
Talihsiz kadının üst katında oturan pideci Ümit Ş. (25) ile ailesinin cinayet günü apar topar evlerinden ayrıldığı belirlendi. Ş.'nin kapısının tokmağındaki kan izlerini gören ekipler eve girdi. Evde Ümit Ş.'nin kanlı elbiselerini bulan jandarma, zanlıya telefonla ulaşarak teslim olması için ikna etti.

Kırşehir'de teslim olan Ümit Ş.'ye olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Jandarma yeleği giydirilen ve şapka takan Ş.'nin, sık sık gülümsemesi dikkat çekti. Zanlı, "Leyla ile ilişkimiz vardı. Olay günü pazardan gelmişti kapı acıktı. İçeri girip pide ustası olan kocası Barış Göralp'la çalışacağımızı söyledim. Karşı çıkıp küfür etti. Bende bıçaklayıp kaçtım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler