İMO yönetimi Trabzon'da buluştu

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası 41. Dönem Olağan 4. Danışma Kurulu Trabzon'da yapıldı.Zorlu Grand Otel'de düzenlenen toplantıya, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Harp, kurul üyeleri ile Türkiye'deki 2

İMO yönetimi Trabzon'da buluştu

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası 41. Dönem Olağan 4. Danışma Kurulu Trabzon'da yapıldı.

Zorlu Grand Otel'de düzenlenen toplantıya, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Harp, kurul üyeleri ile Türkiye'deki 26 şubeden başkan ve yöneticiler katıldı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Harp, toplantıda, hayata geçirecekleri iç yönetmelikleri üyelerle görüştüklerini belirtti.

Harp, şunları söyledi: ''Özellikle iç politikalarımızı ve mevzuatlarımızı belirlerken iki sene boyunca en az beş defa bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bunları da seçilmiş üyelerle yapıyoruz. Uygulamalar tartışılıyor, konuşuluyor ve daha sonra da hayata geçiriliyor. Danışma kurulu üyesi 105 kişi burada. Gayet güzel bir toplantı oldu, faydalı olduğuna inanıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler