"Kirazlık için et tırnak gibiyiz"

Trabzon'un Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Vakfıkebir'e bağlı Yalıköy Beldesi ile Giresun'un Eynesil ilçelerinin su ihtiyacını karşılayacak olan Kirazlık Deresi Su Projesi çalışmaları sürüyor.Çalışmaların yürütülebilmesi için kurulan Büyükliman İçme ve

"Kirazlık için et tırnak gibiyiz"

Trabzon'un Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Vakfıkebir'e bağlı Yalıköy Beldesi ile Giresun'un Eynesil ilçelerinin su ihtiyacını karşılayacak olan Kirazlık Deresi Su Projesi çalışmaları sürüyor.

Çalışmaların yürütülebilmesi için kurulan Büyükliman İçme ve Kullanma Suyu Birliği'nin yeni dönemdeki ilk meclis toplantısı Vakfıkebir Belediyesinde yapıldı.

Büyükliman İçme ve Kullanma Suyu Birliği ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci başkanlığında yapılan toplantıya, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Yalıköy Belde Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci yeniden birlik başkanlığına seçilirken, birlik başkan yardımcılığına Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, birlik başkan vekilliğine Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun seçildi.

Toplantıda konuşan Birinci, burada yaptığı konuşmada, projenin hayata geçirilebilmesi için uzun süredir büyük uğraş verildiğini anlatarak, şu bilgiyi verdi:
''Verdiğim maddi ve manevi uğraşların hepsi yöremize helal olsun. Ömrüm boyunca ben yaptım görülsün, beğenilsin, su projesini tek başıma gerçekleştireyim de diğer ilçelere para ile satayım demedim. Bu hizmet gerçekleşsin de kim sahiplenirse sahiplesin dedim.

Su projesinde gece gündüz çalışarak verdiğimiz mücadeleler sonucunda büyük bir mesafe katlederek ihale aşamasına kadar geldik. Bu yörede bulunan ilçeler olarak etle tırnak gibiyiz. Hep beraber el ele vererek bu projesi hayata geçireceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler