Özak futbolcuları ziyaret etti

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, 16. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek Ümit Milli Futbol Takımı'nın kampını ziyaret etti. Sheraton Oteli'nde kamp yapan millilere ziyarette bulunan Bakan Özak, 16. Akdeniz Oyunları öncesi teknik heyet ve sporculara başarı

Özak futbolcuları ziyaret etti
Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, 16. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek Ümit Milli Futbol Takımı'nın kampını ziyaret etti.


Sheraton Oteli'nde kamp yapan millilere ziyarette bulunan Bakan Özak, 16. Akdeniz Oyunları öncesi teknik heyet ve sporculara başarılar diledi.

Özak, ziyaret sırasında basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, bütün hedeflerinin 2020 olimpiyatları olduğunu söyledi.
İtalya'da gerçekleştirilecek Akdeniz Oyunları'na 600 kişiyle gideceklerini bildiren Özak, “Önemli bir organizasyon. Umuyoruz ki başarılı sonuçlar alırız. Türkiye'de çok genç bir nüfus ve spora ilgi fazla olmasına rağmen, spora katılım çok az. Özellikle futbola ilgi daha üst noktada. Türkiye'de lig ve milli takım kalitesi yukarıda. Dünyaya entegre olduğumuzda başarılmayacak bir şey yok” diye konuştu.
Türkiye'nin, önümüzdeki dönemlerde organizasyonlarda daha başarılı olacağını kaydeden Faruk Özak, “Sporda demokrasiyi getiren hükümet olarak gayretimiz devam edecek. İnşallah oyunlara katılan sporcularımız başarılı sonuçlar alırlar. Sonuçlar ne olursa olsun katılım önemli. Duruşumuzla, davranışlarımızla dünyaya örnek olmak istiyoruz” dedi.

Ümit Milli Futbol Takımı Sorumlusu Oğuz Çetin ise oyunlardaki formatın değiştiğini hatırlatarak, “Yaş sınırı daha aşağıya çekildi. Diğer branşlarda olduğu gibi futbolda da başarı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın, annesinin rahatsızlığı nedeniyle kamptan ayrıldığı, yarın kampa katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler