Meteoroloji uyarıda bulundu! Kıyı kesimler yağışlı

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Ege'nin kıyı kesimleri, Trakya, Karadeniz ile Batı Akdeniz'de sağanak yağmur bekleniyor. Yağışların; Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji uyarıda bulundu! Kıyı kesimler yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kıyı Ege, Tekirdağ, Çanakkale, Sakarya, Manisa, Balıkesir'in kuzeyi, Bursa'nın güneyi ve Antalya'nın iç kesimlerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Özellikle Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinde kalacağı öngörülüyor.

Rüzgarın genel olarak güney ve batı yönlerinden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Özellikle Karabük, Kastamonu ve Sinop'ta beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış sırasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarı yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler