Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Beşiktaş'a flaş gönderme! "Şenol Güneş açısından..."

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Beşiktaş ile oynanacak mücadeleye dair açıklama geldi.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Beşiktaş'a flaş gönderme! "Şenol Güneş açısından..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde 15 Eylül Pazar günü 20.00'de Papara Park'ta Beşiktaş'ı konuk edecek.

Bordo mavili takımda Başkan Doğan kritik müsabakaya dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Beşiktaş maçı ile ilgili olarak konuşan Doğan, "Şenol Hoca açısından bir hikayesi olduğunu sanmıyorum. Orada profesyonel olarak bir başarı yakaladı. Ama kendisi Trabzonlu ve Trabzonsporlu. İlk maçın da kimle olduğunu önemli değil. Kısmet Beşiktaş ile imiş" dedi.

dogan2.webp

Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar'ın açıklamaları için de konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, "Beşiktaş Başkanı ile görüştüm. Yöneticiler söylemlerinde dikkatli olmalı. Herhalde o beyefendiye de sorsak bu açıklamasının gereksiz olduğunu söyleyecektir. Bizim bir lafımız var. Kimseyle derdimiz yok. Durup dururken polemik yaşamayız. Birisi bir şeyler söylerse polemik yaşarız. Bize dokunmazsan bir şey olmaz, dokunursan da her şey olabilir. Birileri konuşursa mecburen cevap veriyoruz. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ı severim, o da beni sever. Beşiktaş maçı güzel geçsin, seyri de güzel olsun. Trabzonspor'un da kazanacağı bir maç olsun diye umuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler