Of kaymakamı kitap dağıttı

Trabzon'un Of Kaymakamı ve Hayrat Kaymakam Vekili Tuncay Sonel, Hayrat İMKB Çok Programlı Lisesi'nde dershaneye gidemeyen öğrencilere YGS ve LYS'ye hazırlık kitap seti hediye etti. Hayrat İMKB Çok Programlı Lisesi salonunda gerçekleşen programda eğitimin

Of kaymakamı kitap dağıttı

Trabzon'un Of Kaymakamı ve Hayrat Kaymakam Vekili Tuncay Sonel, Hayrat İMKB Çok Programlı Lisesi'nde dershaneye gidemeyen öğrencilere YGS ve LYS'ye hazırlık kitap seti hediye etti.

Hayrat İMKB Çok Programlı Lisesi salonunda gerçekleşen programda eğitimin önemine vurgu yapan Kaymakam Tuncay Sonel, eğitimli bireylerin yarının mutlu geleceği anlamını taşıdığını belirtti.

Hafta sonları fedakarlık yaparak okullarında ücretsiz dersaneye gidemeyen öğrencilere ders veren ÇPL öğretmenlerine teşekkürlerini ifade eden Kaymakam Sonel, eğitimde fedakarlığın önemine vurgu yaptı. Sonel, ayrıca hafta sonu kurslarına gelen öğrencilere servis, YGS ve LYS'de başarılı olan öğrencileri Ürgüp Göreme, öğretmenleri İstanbul, idarecileri de yurt dışı gezisiyle ödüllendireceklerinin müjdesini verdi.

Programda hafta sonu ücretsiz kurslardan faydalanan 60 öğrenciye Zirve yayınlarının YGS, LYS hazırlık konu anlatımı, soru bankası ve yaprak testlerden oluşan kitap setleri hediye edildi.

Kitap setlerini alan öğrenciler Kaymakam Sonel'e çiçek takdim ederek, teşekkürlerini etti.

Programa Hayrat Milli Eğitim Müdürü Ahmet Uzunalioğlu, Hayrat İMKB Çok Programlı Lise Müdürü Yusuf Tanrıöven, Hayrat İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okul Müdürü Celal Cano, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler