OSB yasanın devamından yana

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde kurulu bulunan Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hüseyin Şahin, elektrikte teşvik sağlayan 5084 sayılı yasanın devamını istediklerini söyledi. Şahin, normal elektrik kullanımında geçen yıla oranla bir değişim olmadığını ifad

OSB yasanın devamından yana

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde kurulu bulunan Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hüseyin Şahin, elektrikte teşvik sağlayan 5084 sayılı yasanın devamını istediklerini söyledi.

Şahin, normal elektrik kullanımında geçen yıla oranla bir değişim olmadığını ifade ederek, “5084 sayılı enerji yasasından yararlanmak isteyen firma sayısında artış var. Bu artış istihdamda da artışa vesile olduğu için biz bu yasanın devamından yanayız” diye konuştu. Dünyanın en pahalı enerjisini kullanan Türkiye'nin çok zor bir dönemde iken, sözkonusu yasayla sanayicinin bir nebze de olsa rahat nefes alabildiğini söyleyen Şahin, yasadan yararlanmak isteyen firma sayısının artışının sevindirici olduğunu belirtti.

Nurgul Kurum Günaydın

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler