Ersenli Huelva fark yedi

Düşme potasından uzaklaşmak ve ligde kalma yolunda rahatlamak isteyen 40 puanlı Recreativo Huelva 35. haftada Şampiyonlar Ligi yarışında puan kaybına tahammülü olmayan 55 puanlı Atletico Madrid'e konuk oldu. Vicente Calderon'daki zorlu mücadelede Miguel A

Ersenli Huelva fark yedi
Düşme potasından uzaklaşmak ve ligde kalma yolunda rahatlamak isteyen 40 puanlı Recreativo Huelva 35. haftada Şampiyonlar Ligi yarışında puan kaybına tahammülü olmayan 55 puanlı Atletico Madrid'e konuk oldu. Vicente Calderon'daki zorlu mücadelede Miguel Angel Perez Lasa düdük çaldı.

34. haftada La Liga'da ilk kez ilk 11 başlayan ve ilk golüne imza atan Ersen Martin bu mücadelede teknik direktör Manolo Zambrano tarafından yedek soyunduruldu.

Atletico Madrid [3 - 0] Recreativo Huelva
23' [1 - 0] Ignacio Camacho
54' [2 - 0] Sergio "Kun" Agüero
74' [3 - 0] Ignacio Camacho

Ocak'ta Recreativo Huelva'ya transfer olan Ersen Martin karşılaşmanın 57. dakikasında Aitor Tornavaca'nın yerine oyuna girdi.

Ersen'in 90+3. dakikada attığı gol pozisyonda kaleciye faul yapıldığı iddiasıyla iptal edildi.

Atletico Madrid bu galibiyetle ligde 58 puana ulaşarak Şampiyonlar Ligi umudunu gelecek haftalara taşıdı. Recreativo Huelva ise 40 puanda kalarak düşme potasındaki yerinde saymış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler