Rize'de toprak kayması

Rize'de dün gece etkili olan sağanak yağış sonucu Çamlıhemşin ilçesindeki bazı köylerde küçük çaplı toprak kayması meydana geldi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sultan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece il genelinde etkili olan sağanak ya

Rize'de toprak kayması
Rize'de dün gece etkili olan sağanak yağış sonucu Çamlıhemşin ilçesindeki bazı köylerde küçük çaplı toprak kayması meydana geldi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sultan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece il genelinde etkili olan sağanak yağış sonucu Fırtına, İkizdere ve bazı ilçelerdeki derelerin debilerinin oldukça yükseldiğini söyledi.

Etkili olan sağanak yağış nedeniyle Çamlıhemşin ilçesinde 9 köydeki bazı mahalle yollarında küçük çaplı toprak kayması meydana geldiğini belirten Yılmaz, ''Bu yolların bazıları ulaşıma açıldı. Diğerlerinin de ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor. Birkaç saat içinde tamamen açılmış olur. Ayrıca bazı arazilerde de toprak kaymaları oluştu. Ancak herhangi bir can kaybı veya yaralanma yok'' dedi.

Gece etkili olan sağanak yağış sonucunda İkizdere Deresi'nin taşması nedeniyle İyidere-İkizdere kara yolu Hurmalık mevkisinde ulaşımın kısa süre aksadığını ifade eden Yılmaz, ''Geçişin tehlikeli olabileceği endişesiyle gece bir süre kara yolundan ulaşım verilmedi. Ancak şu anda burada bir sorun yok. Yol ulaşıma açık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler