Trabzonspor'a Başkent uğuru

Turkcell Süper Lig'de, Trabzonspor ile Gençlerbirliği yarın 19 Mayıs Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla ligde 51. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında bugüne dek yapılan 50 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 29-9 üstünlüğü bulunuyor. 12 maçt

Trabzonspor'a Başkent uğuru

Turkcell Süper Lig'de, Trabzonspor ile Gençlerbirliği yarın 19 Mayıs Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla ligde 51. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında bugüne dek yapılan 50 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 29-9 üstünlüğü bulunuyor. 12 maçta da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 96 gol atarken kalesinde 46 gol gördü.

-ANKARA'DAKİ MAÇLAR-

Trabzonspor, Ankara'da yaptığı maçlarda da rakibi karşısında üstünlük sağladı. Karadeniz ekibi, başkentte yaptığı 25 maçta, 12 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 7 beraberlik elde etti.

Bordo-mavililer, dış saha maçlarında 36 gol atarken kalesinde 25 gol gördü.

-EN FARKLI GALİBİYETLER-

Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında yapılan maçlarda en farklı galibiyetleri alan takım, bordo-mavililer oldu.

Karadeniz ekibi, 1993-94 sezonunda 6-0, 1989-90 sezonunda ise 6-1 gibi farklı sonuçlarla sahadan ayrılmayı başardı.

-BAŞKENT TAKIMLARI UĞURLU-

Trabzonspor, geçen sezon Ankara takımlarıyla yaptığı maçlarda puan kaybı yaşamamıştı.

Bordo-mavililer, Ankaraspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Hacettepe ile yaptığı toplam 8 maçı da kazanarak 24 puan toplamayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler