Samsun emniyetinden Kızılay’a kan bağışı!

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından tarafından Polis Haftası dolayısıyla Türk Kızılay'a kan bağışı yapıldı.
Samsun emniyetinden Kızılay’a kan bağışı!

Samsun Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Polis Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, emniyet personeli Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Emniyet Binasında Kan Bağışı Standı Kuruldu

Kan bağışı kampanyası kapsamında, Samsun Emniyet Müdürlüğü’nün birinci katındaki koridorda Türk Kızılay tarafından özel bir kan bağışı standı kuruldu. Emniyet çalışanları, sabah saatlerinden itibaren stantta yoğun ilgi göstererek kan bağışı yaptı.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da Bağışta Bulundu

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da kampanyaya bizzat katılarak kan bağışında bulundu. Müdür Arıbaş, Emniyet Teşkilatı’nın yıl dönümü dolayısıyla böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Bu özel haftada, hem toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmek hem de ihtiyaç sahiplerine destek olmak adına böyle bir kampanya düzenledik. Kan bağışı hayat kurtarır, tüm personelimizi bu önemli katkıya davet ediyorum,” dedi.

Kan Bağışı Akşam Saatlerine Kadar Devam Edecek

Kampanyanın saat 10.00 ile 22.00 arasında süreceği belirtildi. Türk Kızılay yetkilileri, emniyet personelinin ilgisinden memnun kaldıklarını ifade ederken, kan bağışının sadece acil durumlarda değil her zaman ihtiyaç duyulan bir hayat kurtarma aracı olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir