Samsun'da ilköğretim haftası coşkusu sürüyor

Samsun'da yeni eğitim öğretim sezonu bazı okullarca kutlanıyor.

Samsun'da ilköğretim haftası coşkusu sürüyor

Samsunda İlköğretim Haftası kutlanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Bereket İlkokulu bahçesinde devam eden törende öğrenciler tarafından şiirler okundu, çeşitli gösteriler yapıldı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, çocukların, öğretmenlerin ve eğitim camiasının heyecanını paylaştığını belirterek, "Yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş da yeni eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tören, Karaca'nın çaldığı ders zili ile sona erdi.

Törene İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Kuka, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

okul1.webp

İlköğretim Haftası Samsun'un Bafra ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlama programı daha sonra İsmet İnönü İlkokulu bahçesinde devam etti.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu etkinliklere AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kaymakam Mustafa Altınpınar, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Değermenci ile kurum müdürleri, öğrenci ve velileri katıldı.

okul2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler