Trabzon bu kavgayı konuşuyor

Yeşilyalı Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulu önceki gün yapıldı. Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde birbirlerine rakip olan Turan Altundaş ile Engin Hacısalihoğlu arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken, Altuntaş'ın divana verdiği l

Trabzon bu kavgayı konuşuyor

Yeşilyalı Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulu önceki gün yapıldı. Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde birbirlerine rakip olan Turan Altundaş ile Engin Hacısalihoğlu arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken, Altuntaş'ın divana verdiği liste kabul edilmeyince ortalık karıştı. Sakin bir ortamda başlayan kurula Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 15. Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü başkanlığında toplandı. Daha öncede Şoförler Odası Başkanlığı için Yarışan Engin Hacısalihoğlu ile Turan Altuntaş arasında yaşanan gerginlik bu kurulda da damgasını vurdu.

Listelerin sunulduğu sırada Hacısalihoğlu'nun listesinin kabul edilmesi, Altuntaş'ın listesinin reddedilmesi üzerine durgun sular bir anda gerildi. Altuntaş'ın tüm mücadelesine rağmen divan inisiyatifini kullanarak listeyi kabul etmedi. Bunun üzerine hararetlenen tartışmada Hacısalihoğlu, Altuntaş'a yönelik ağır sözler kullanırken bu sırada tekme yumruk birbirine giren üyeleri çevik kuvvet ekipleri ayırdı. Süre giden tartışmalar sonrasında Altuntaş destekleyenleriyle birlikte salonu terk etti. Kurul Altuntaş ve destekçileri olmadan devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler