Trabzon için mücadele veriyoruz

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesinin mücadelesini verdiklerini bildirdi.      Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon Belediyesinin büyük projeleri hayata geçirmek için

Trabzon için mücadele veriyoruz

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesinin mücadelesini verdiklerini bildirdi.
    

Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon Belediyesinin büyük projeleri hayata geçirmek için yaptığı çalışmaların dışında belediyenin rutin hizmetlerini de eksiksiz olarak yürüttüğünü belirtti.
    

Trabzon'un daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesinin mücadelesini verdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti: 
''Trabzon'u geleceğe taşıyacak olan büyük projeler hayata geçiyor. Erdoğdu yolunun genişletilmesi için kamulaştırma işlemlerine başlandı.

Akyazı'dan başlayıp Akoluk'a kadar devam edecek olan 16 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı kara yolları ağına alındı ve ihale aşamasına geldi. Zağnos Vadisi'nin ikinci etap ihalesi yapıldı. Tabakhane Vadisi'nde hak sahipleri ile kamulaştırma konusunda görüşmelerimize başlıyoruz. Zağnos ve Tabakhane Vadilerinden geçen derelerin üzerinin açılması ve yağmur suları ile kanalizasyon sularının birbirinden ayrılması konusundaki inşaat işlemi DSİ ile ortaklaşa yürütülüyor. Ayasofya Müzesi'nin çevresindeki binaların yıkılması işlemi hızlı bir şekilde devam ediyor.''
    

Sahilde yapılan ağaçlandırma çalışmaları ile bir yıl sonra yemyeşil bir doğa ortaya çıkacağını belirten Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: ''Bu çalışmalarımızın dışında alt yapıda Trabzon'un kanalizasyonunun sahile akmasına son vermek için derin deşarj sistemini ihale yapıyoruz. Bunların her biri dev projelerdir ve yapılmaktadırlar. Ayrıca belediye ekiplerimiz, yol yapım ve bakım onarım işlerini 24 saat aralıksız çalışarak yürütüyor. Bu çalışmalarını yürüten ekip amirlerimize ve personelimize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.''
    

Öte yandan, Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce 2009 yılının 9 aylık döneminde 171 bin 867 metrekare asfaltlama, 49 bin 200 metre yol ıslahı, 4 bin 810 metre yeni yol açma ve 3 bin 20 metre yol malzemesi serilmesi çalışması, 9 bin 696 metre betonlama, 2 bin 669 metre trotuvar ve bin 288 metre de bordür döşemesi yaptığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler