Trabzon Valisi olay yerinde

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon'dan Vakfıkebir ilçesi istikametine giden 61 M 1009 plakalı minibüsün, Akçaabat ilçesine bağlı Mersin Beldesinin Saraçlar Mahallesi mevkisinde denize yuvarlanması üzerine, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İn

Trabzon Valisi olay yerinde

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon'dan Vakfıkebir ilçesi istikametine giden 61 M 1009 plakalı minibüsün, Akçaabat ilçesine bağlı Mersin Beldesinin Saraçlar Mahallesi mevkisinde denize yuvarlanması üzerine, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Kızılcık, kazada, 4 kişinin öldüğünü, 12 kişinin de yaralandığını söyledi. Kızılcık ayrıca, 1 kişinin de kayıp olmasından şüphelendiklerini belirtti.

Vali Kızılcık, kazanın meydana geliş şekline ilişkin ise, ''İlk belirlemelere göre aşırı hız olarak değerlendiriyoruz. Ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlarımızın dikkatli olmasını istiyoruz'' dedi.

Bu arada, bir kısmı suyun altında olan yolcu minibüsündeki, sürücü olduğu sanılan bir kişinin cesedi, itfaiye ve sivil savunma ekiplerince çıkartıldı.

Vinç yardımıyla yolcu minibüsünün sudan çıkarılması çalışmaları sürerken, Sahil Güvenlik ekipleri de, deniz tarafından araştırma yapıyor.

Bölgede etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle ekipler çalışmalarını güçlükle sürdürüyor.

Önceki haberlerimiz:

Ölü sayısı 4'e çıktı

Trabzon Akçaabat'ta can pazarı

Trabzon'da minibüs denize uçtu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler