Trabzon Valisi Kızılcık uyardı!

Valilik B Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Kızılcık'ın yanı sıra Vali Yardımcıları ve 17 ilçe kaymakamı katıldı. Toplantıda 2010 yılı içerisinde ilçelerde yapılacak olan yatırım ve hizmetler konusunda kaymakamlarla bilgi alışverişinde

Trabzon Valisi Kızılcık uyardı!

Valilik B Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Kızılcık'ın yanı sıra Vali Yardımcıları ve 17 ilçe kaymakamı katıldı.

Toplantıda 2010 yılı içerisinde ilçelerde yapılacak olan yatırım ve hizmetler konusunda kaymakamlarla bilgi alışverişinde bulunacaklarını belirten Vali Kızılcık, “2010 yılında projelerimizi konuşmak, fikir telakkisinde bulunmak, kısacası Trabzon'umuza her alanda daha iyi nasıl hizmet edebilirizi konuşmak ve tartışmak üzere bu toplantıyı organize ettik” dedi. “Mülki idare amirleri olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” diyen Vali Kızılcık, “Şunu özellikle vurgulamak istiyorum.

Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın da 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle vurguladığı gibi; mülki idare amiri, toplumumuzun tüm kesimlerinin sorunlarını, dertlerini dinleyen ve onların birinci sınıf vatandaş olarak yaşamalarını temin etmekte görevliyiz.

Bu anlamda tüm görev yaptığımız yerlerde bütün arkadaşlarımızın, vali yardımcısı arkadaşlarımın, kaymakamlarımızın bu hassasiyetle görev yapmalarını, ülkemizin yarınlara daha güçlü ve kendi sorunlarını çözmüş bir ülke olarak girmesine katkı sağlayacak şekilde çalışmalıyız” şeklinde konuştu.


Kaymakamlara “24 saat görevinizin başında olun” diyerek uyarıda bulunan Vali Kızılcık, “Vatandaşlarımızın tüm şikayetlerini ve sorunlarını dinleyin ve bu sorunları gidermek için 24 saat görev başında olun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler