Trabzon'da Haçkalı hoca anılacak

Trabzon Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Düzköy Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Haçkalı Hocayı anma merasimi 25 Temmuz 2010 Pazar günü saat 10.00’da Düzköy (Haçka) Yaylası’nda gerçekleştirilecek. Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Haçkalı Hocayı anma mera

Trabzon'da Haçkalı hoca anılacak

Trabzon Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Düzköy Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Haçkalı Hocayı anma merasimi 25 Temmuz 2010 Pazar günü saat 10.00’da Düzköy (Haçka) Yaylası’nda gerçekleştirilecek.

 

Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Haçkalı Hocayı anma merasiminde mehteran konseri, tasavvuf musikisi ve spor gösterilerinin yanı sıra geleneksel olan pilav ve ayran ikramı da yapılacak.

 

 Merasime katılmak isteyenler için araçlar Pazar günü sabah 08.00 da Trabzon Belediyesi önünden hareket edecek.

 

Otobüslerden faydalanmak isteyen vatandaşlar 23 Temmuz Pazar günü mesai bitimine kadar Trabzon Belediyesi halkla ilişkiler bürosuna giderek kayıtlarını yaptırabilirler.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Haçkalı Hoca Baba’yı anma merasimi için Trabzon halkını davet ederek, “Bu anlamlı günde Haçkalı Baba’yı hep birlikte anacağız. Bunun için halkımızdan gelen talepler doğrultusunda Haçka Yaylası’na halkımızı taşıyacağız. Milli ve manevi değerlerimize layık bir anma töreni düzenleyeceğiz. Anma merasimimize  tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler