Trabzon'da yayaya geçit yok

Trabzon'da Gazipaşa caddesi ve Maraş Caddesi'ndeki trafik akışının düzenlenmesinin ardından bu iki caddede otoparka dönüştü.Trabzon Belediyesi'ne gelir sağlamak amacıyla uygulamaya konulan parkmetreli otopark uygulaması ile yollar adeta araç otoparkı hali

Trabzon'da yayaya geçit yok

Trabzon'da Gazipaşa caddesi ve Maraş Caddesi'ndeki trafik akışının düzenlenmesinin ardından bu iki caddede otoparka dönüştü.

Trabzon Belediyesi'ne gelir sağlamak amacıyla uygulamaya konulan parkmetreli otopark uygulaması ile yollar adeta araç otoparkı haline dönüşürken, yaya geçitlerine dahi araç park ettiriliyor.

trafik_trabzon.jpg

Gazipaşa Caddesi'nde Trabzon Belediyesi Parkmetreli Otopark kulübesinin tam karşısında bulunan yaya geçidine de araç park ettirilmesi vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanırken "Biz buradan karşı kaldırıma nasıl geçeceğiz. Yolun kenarında çiçeklikler ve demir kafesler var, tek geçiş yeri yaya geçidi onda ise karşı kaldırıma park eden araçlar yüzünden geçemiyoruz. Parkmetre görevlisinin hemen yanı başında yaptığı bu uygulamaya dur diyen yokmu" şeklinde konuştular.

Yaya geçidi üzerine park eden araçlara trafik polislerinin de ilgisiz kalarak, müdahale etmemesi ise vatandaşlar tarafından hayretle karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler