Trabzon'da lokantalara denetim

Trabzon Belediye zabıta ekipleri şehir genelindeki lokantaları denetledi. Trabzon Lokantacılar Odası temsilcilerinin de katıldığı ekipler yaklaşık 100 işlerini denetledi. Yapılan kontrollerde lokantacı esnafının belirlenen kurallara uyduğu gözlendi.  Trab

Trabzon'da lokantalara denetim

Trabzon Belediye zabıta ekipleri şehir genelindeki lokantaları denetledi. Trabzon Lokantacılar Odası temsilcilerinin de katıldığı ekipler yaklaşık 100 işlerini denetledi. Yapılan kontrollerde lokantacı esnafının belirlenen kurallara uyduğu gözlendi.  

Trabzon Belediye Başkanvekili Osman Necip Sevinç, yaz mevsiminin gelmesiyle kente daha çok yerli ve yabancı turistin geldiğine dikkat çekerek, “ Vatandaşlarımız ile kentimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin temiz ve hijyenik ortamda sağlıklı besinler tüketmelerini sağlamak için zabıta ekiplerimiz lokantaları sürekli denetliyorlar. Trabzon Lokantacılar Odası temsilcilerinin de katıldığı denetim ekipleri bu ay içerisinde yaklaşık 100 lokantacı esnafını denetledi. Yapılan kontrollerde esnafımızın belirlenen kurallara uydukları gözlendi. Duyarlılıklarında dolayı lokantacı esnafımıza teşekkür ediyorum. Esnafımızın aynı duyarlılığı bundan sonra da göstereceğine inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler