Trabzon'da örnek davranış

Beşikdüzülü iki genç, çeşitli kurumlardan topladıkları eğitim yardımını Beşikdüzü Kız Teknik ve Meslek Lisesine ulaştırdı. Çağrı Alparslan ve Anıl Zeytin isimli gençler, Başkent Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT) öncülüğünde düzenledikleri yar

Trabzon'da örnek davranış

Beşikdüzülü iki genç, çeşitli kurumlardan topladıkları eğitim yardımını Beşikdüzü Kız Teknik ve Meslek Lisesine ulaştırdı.

Çağrı Alparslan ve Anıl Zeytin isimli gençler, Başkent Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT) öncülüğünde düzenledikleri yardım kampanyasıyla, Ankara'daki şirketlerden aldıkları teknolojik donanım, araç-gereç, kırtasiye ve giysi yardımlarının ilk bölümünü, Beşikdüzü Kız Teknik ve Meslek Lisesine teslim etti.

Başkent Üniversitesi öğrencisi Alparslan, yaptığı açıklamada, ADT olarak çeşitli eğitim kurumlarına vermiş oldukları desteği, Trabzon'da da devam ettirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

''Üniversite gençliği olarak görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ADT yönetim kurulu ve üyeleri olarak ülkemizin sadece doğu bölgelerinde değil, diğer bölgelerinde de ihtiyaç sahibi okulların olduğuna dikkati çekmek için bu kampanyayı programladık.

Bu kampanya öncesi okullarımızı gezdim, eksiklikleri yerinde gördük. Ankara'ya dönünce çalışmalarımızı başlattık. Bundan sonra da Karadeniz Bölgesi'ndeki diğer okullara yardımlarımız sürecektir.''


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler