Trabzon'da polis kovalamacası

Trabzon'da bugün öğle saatlerinde asker elbiseli bir gencin şüpheli bir şekilde elinde tabancası ile polisten kaçması Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde 155 nolu polis imdat telefonuna aske

Trabzon'da polis kovalamacası

Trabzon'da bugün öğle saatlerinde asker elbiseli bir gencin şüpheli bir şekilde elinde tabancası ile polisten kaçması Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde 155 nolu polis imdat telefonuna asker elbiseli bir gencin elinde silahla Kız Meslek Lisesi civarında göründüğü ihbarı geldi.

 Bölgeye polis ekipleri gönderilirken, polislerin geldiğini gören askeri kamuflajlı genç elinde tabancası ile kaçmaya başladı. Bölgeye Özel Haraket Timleri ile çok sayıda polis ekibi gönderilirken, Trabzon Emniyeti alarma geçti. Yapılan kovalamaca sonucunda isminin Ahmet Demir (21) olduğu öğrenilen ve Ankara'daki birliğinden memleketi Trabzon'a izne geldiği belirlenen genç Zafer mahallesindeki evinde gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından ekip otosuna bindirildiği sırada Ahmet Demir "25 gün zaten askerde içerde yattım. Bir daha yatarsam ne olur ? Askeri elbiseleri de yatağın altına sokup gizlemiştim" ifadelerini kullandı. Ahmet Demir'in alınan ilk ifadesinin ardından Trabzon Merkez Komutanlığı'na teslim edildiği öğrenildi.

Öte yandan Ahmet Demir'in evnide yapılan aramada bir kuru sıkı tabanca ile başçavuş rütbesi eklediği akseri kamuflajı ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler