Vali’den öğrencilere moral

Trabzon Valisi Kızılcık, Tevfik Serdar Kültür Merkezi'ni 'Trabzon'da sanatın kalbinin attığı yer' olarak nitelendirdi. Kızılcık kültür merkezinde çocuk tiyatrosu ve yetişkin drama, diksiyon, resim, ebru, bale(3-10 yaş kız çocukları için),keman, yan flüt,

Vali’den öğrencilere moral

Trabzon Valisi Kızılcık, Tevfik Serdar Kültür Merkezi'ni 'Trabzon'da sanatın kalbinin attığı yer' olarak nitelendirdi. Kızılcık kültür merkezinde çocuk tiyatrosu ve yetişkin drama, diksiyon, resim, ebru, bale(3-10 yaş kız çocukları için),keman, yan flüt, gitar (klasik ve pop gitar), bağlama, piyano (şan, solfej, kulak) dallarında eğitim gören öğrencilerle kısa süre sohbet etti.

Kızılcık, sanatın bir ülke için olan önemine değinerek, “Kültür merkezimiz öğrencilerin en küçük yaştan başlayarak sanatın tüm dallarında eğitim gördükleri bir yer. Burası insanların farklı yeteneklerini gösterme fırsatı buldukları bir yer. Gösterdikleri sanatla ülkemizin lezzeti ve tadı oluyorlar. Sanatsız kalan bir ülkenin hayat damarlarından birinin kopmuş olduğunu çok iyi biliyoruz. Burada geleceğe daha güvenli bakan renkli ve başarılı insanların yetişiyor. Tevfik Serdar Kültür Merkezi Trabzon'un sanatının kalbinin attığı bir yer haline gelmiş” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler