Zonguldak'ta feci kaza: 2 ölü

Alınan bilgiye göre, Türkali köyü istikametinden Zonguldak istikametine gitmekte olan Şaban Ilgın idaresindeki 67 ZH 063 plakalı otomobil, Göbü köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek, yoldan yaklaşık 25 metre aşağıda bulunan tünel ağzındaki

Zonguldak'ta feci kaza: 2 ölü

Alınan bilgiye göre, Türkali köyü istikametinden Zonguldak istikametine gitmekte olan Şaban Ilgın idaresindeki 67 ZH 063 plakalı otomobil, Göbü köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek, yoldan yaklaşık 25 metre aşağıda bulunan tünel ağzındaki rayların üzerine devrildi.

Araçta bulunanlardan Veli Gönültaş, yaralı vaziyette, olay yerine yaklaşık 200 metre mesafedeki Sefarettin Kurt'un ikametine giderek yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine giden Kurt ve çevredeki vatandaşlar, otomobildeki yaralılardan Emrah Ilgın'ı da kurtararak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Bu arada demiryolu görevlileriyle irtibat sağlayamayan vatandaşlar, diğer yaralıları kurtarmaya çalıştığı sırada kömür yüklü tren, rayların üstündeki otomobile çarparak yaklaşık 40 metre tünelin içine doğru sürükledi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ve İl Afet ve Acil Durum ekipleri, araçta sıkışan Sebahattin Gönültaş, Şaban Ilgın ve Cemil Korkmaz'ı kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 2 saat boyunca tren altındaki otomobilde yaralı halde bekleyen ağır yaralı Sebahattin Gönültaş, sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sedyeyle trenin altından geçirilerek ambulansa konulan Gönültaş, hastaneye kaldırıldı.

Öldüğü belirlenen otomobil sürücüsü Şaban Ilgın ile Cemil Korkmaz'ın cesetleri de ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler