Dünyanın en küçük köpeği

Büyüme devresini tamamlayan 15 santimetre boyundaki 'Brandy', dünyanın en küçük köpeği olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girdi. Paris Hilton ve Britney Spears başta olmak üzere bir çok ünlünün sahip olduğu Chihuahua cinsi köpek, 90 gram ağırlığında

Dünyanın en küçük köpeği

Büyüme devresini tamamlayan 15 santimetre boyundaki 'Brandy', dünyanın en küçük köpeği olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girdi.

 Paris Hilton ve Britney Spears başta olmak üzere bir çok ünlünün sahip olduğu Chihuahua cinsi köpek, 90 gram ağırlığında ve bir metal kola kutusu kutusu boyunda. Ciğerleri küçük olduğundan havlayamayan Brandy, diğer köpeklerin rahatlıkla kemirdiği orta boy kemiği yalamakla yetiniyor.

Florida'nın Largo bölgesinde yaşayan yaşındaki Paulette Keller, Brandy'e ilk görüşte ona 'aşık' olduğunu söyledi. Keller, “Böyle bir köpeğiniz varsa çok dikkatli olmalısınız. Bacakları o kadar ince ve küçük ki her yerden atlayamıyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler