Sahibinin hayatını kurtardı

Kanada'da golden retriever cinsi köpek "Angel" 11 yaşındaki sahibini korumak için dağ aslanına saldırdı. Sadık köpek kurtuldu Köpeklerin insanın en yakın dostu olduğu iddiası, Kanada'da yaşayan bir olayla pekişti. Toronto kentinde golden retriever cinsi 1

Sahibinin hayatını kurtardı

Kanada'da golden retriever cinsi köpek "Angel" 11 yaşındaki sahibini korumak için dağ aslanına saldırdı. Sadık köpek kurtuldu

Köpeklerin insanın en yakın dostu olduğu iddiası, Kanada'da yaşayan bir olayla pekişti. Toronto kentinde golden retriever cinsi 18 aylık "Angel" adlı köpek, 11 yaşındaki sahibi Austin Forman'ı korumak için hayatını riske atarak dağ aslanına saldırdı.

POLİS SİLAHLA VURDU

Olay, minik Austen'ın odun toplamak için köpeğiyle birlikte evinin yakınındaki ormana gitmesiyle başladı. Odun toplarken pumayı gören çocuk eve koşmaya başladı. Tesadüfen olay yerinde bulunan polis, sadık köpeği dişlerini pumanın boynuna geçirmiş olarak buldu. Polis pumayı silahla öldürürken, kafasından ve boynundan yaralanan köpeğin durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler