Vali'den sanatın kalbine ziyaret

Trabzon kent merkezindeki Tevfik Serdar Kültür Merkezine gelen Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık,merkezdeki çocuk tiyatrosuve yetişkin drama,diksiyon,resim, ebru,bale,keman,yan flüt,gitar,bağlama ve piyano eğitimi alan çocukların yanı sıra öğretmenleriyle

Vali'den sanatın kalbine ziyaret

Trabzon kent merkezindeki Tevfik Serdar Kültür Merkezine gelen Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık,merkezdeki çocuk tiyatrosuve yetişkin drama,diksiyon,resim, ebru,bale,keman,yan flüt,gitar,bağlama ve piyano eğitimi alan çocukların yanı sıra öğretmenleriyle de bir süre konuştuktan sonra mekezi gezdi.

Vali Kızılcık ziyareti sırasnda sanatın önemini belirterek;''Bu kültür merkezimiz öğrencilerimizin en küçük yaşta başlayarak sanatın tüm dallarında eğitim gördükleri bir merkez.


Burası insanların farklı yeteneklerini gösterme fırsatı buldukları bir yer.Öğrenciler gösterdikleri sanatla ülkemizin lezzeti oluyorlar.Sanatsız kalan bir ülkenin hayat damarlarının koptuğunu hepimiz biliyoruz'' dedi.


Vali Kızılcık, merkezin sanatın kalbinin attığı yer olduğunu ifade ederken geleceğe daha güvenle bakan,renkli ve başarılı insanlarında yetiştiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler