Bakan duyurdu! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara aktarıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdığını duyurdu.

Bakan duyurdu! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara aktarıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik mayıs ayı maaşlarının hesaplara aktarıldığını duyurdu. Toplam 4,8 milyar lira tutarındaki bu ödemeler, engelli ve yaşlı bireylerin hesaplarına yatırıldı.

Bakan Göktaş yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programlarını sürekli geliştirdiğini vurguladı.

Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar pek çok alanda destek verdiklerini belirten Göktaş, bu ödemelerin de bakanlığın vatandaşların yanında olduğunu gösteren önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanlarında olduklarını belirten Göktaş, "Bu doğrultuda mayıs ayı için toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler