Thomas Meunier'den dünya yıldızı oyuncuya yönelik açıklama! "O bir numara"

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Thomas Meunier, Mbappé''ye yönelik açıklamalarda bulundu.

Thomas Meunier'den dünya yıldızı oyuncuya yönelik açıklama! "O bir numara"

Trabzonspor'un Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier, Fransız basınına verdiği röportajda eski takım arkadaşı Kylian Mbappé'nin Paris Saint-Germain tarihinin en iyi oyuncusu olduğunu söyledi.

2016'dan 2020'ye kadar PSG'de birlikte oynadıkları dönemi hatırlatan Meunier, Mbappé'nin takımdaki ve medyadaki karizmasıyla "açık ara bir numara" olduğunu vurguladı.

"YETENEĞE SAHİP OLDUĞUNU HEMEN FARK ETTİM"

"Raï, Pauleta gibi efsaneleri biliyorum ama Mbappé şu anda tartışmasız en iyisi" diyen Meunier, Mbappé'nin PSG'ye katıldığı ilk günlerdeki utangaç tavrını ve zamanla nasıl büyük bir yıldıza dönüştüğünü anlattı. Meunier, "Onun özel bir yeteneğe sahip olduğunu hemen fark ettim ve zamanla bunu herkese kanıtladı" şeklinde konuştu.

"SORUN MBAPPE DEĞİL PSG"

Belçikalı oyuncu ayrıca, PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a elendiği maçlar üzerinden kulübün uluslararası arenadaki performansını değerlendirdi. PSG'nin durumunu Manchester City'nin Avrupa kupalarındaki geçmişiyle karşılaştıran Meunier, "Şampiyonlar Ligi, kulübün evriminde sadece bir detay. Sorun Kylian değil, PSG'nin oynadığı lig," dedi ve Fransa Ligi'nin La Liga, Premier League, Serie A veya Bundesliga gibi rekabetçi olmadığını ima etti.

"YENİ LİGLERDE OYNAMA ZAMANI GELDİ"

Meunier, Mbappé'nin PSG'de bu kadar uzun süre kalmasına şaşırmadığını belirtirken, "Bir veya iki sezon daha kalırsa şaşırmam, ancak belki de onun için yeni liglerde oynama zamanı gelmiştir. Kendini dünyaya göstermek, her yerde başarı elde etmek önemli," ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler