"Ajet krizine" Bakan Mehmet Şimşek'ten yanıt geldi!

"Ajet Bakanın eşi ve çocukları için son dakikada başka yolcuların biletlerini iptal etti" iddialarına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten yanıt geldi.

"Ajet krizine" Bakan Mehmet Şimşek'ten yanıt geldi!

Gazeteci Fatih Altaylı'nın iddialarına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten yanıt geldi.

Fatih Altaylı, bir bakanın eşi ve çocukları için diğer yolcuların biletlerinin iptal edildiğini iddia ederek "AJet bir bakanın eşi ve çocukları için son dakikada başka yolcuların biletlerini iptal etti" ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Mehmet Şimşek, iddialara yönelik açıklamalarda bulundu. Şimşek konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Gerçek olmayan ve yalanlanan bu haberle ailemin ima ve itham edilmesini şiddetle kınıyorum" dedi.

AJET'TEN DE YANIT GELMİŞTİ

AJet'ten Altaylı'nın iddiasına ilişkin yapılan açıklamada "Çeşitli sosyal medya platformları ve haber sitelerinde, şirketimizin adı kullanılarak bir Bakanımızı ve ailesini hedef alan gerçek dışı iddialar dile getirildiği anlaşılmaktadır. Yazılan iddiaların gerçek dışı olduğunu ve tüm hukuki yolların kullanılacağını kamuoyuna saygıyla bildiririz." ifadeleri kullanıldı.


Fatih Altaylı'nın "Yolculuğu haram eden A Jet" başlıklı yazısında konuya ilişkin şu ifadelere yer vermişti;

"Bodrum havalimanından Ankara’ya uçacak AJet uçağı. Uçuşun başlamasına dakikalar var. Yolcular uçağa binmek üzere. Havalimanındaki AJet yetkilisine bir telefon geliyor.

'Bakan Bey’in eşi ve üç çocuğu havalimanında. Mutlaka uçmaları gerekiyor.'

Havalimanındaki AJet personeli şaşırır. Biniş kartları verilmiş, kontuar kapanmıştır.

Yapabilecekleri bir şey yok gibidir. Birkaç dakika sonra telefon tekrar çalar. 'Hanımefendi bekliyor, çabuk olun'. Sonunda ilk sırada oturan öğretim görevlisi tıp profesörü bir beyefendi ve ailesinin biniş kartları kavga gürültü iptal edilir, yerlerine Bakan Bey’in eşi ve çocukları oturtulur. Büyük tartışma çıkar, hakaretler, dava tehditleri havalarda uçuşur ama Bakan eşi uçurulur. Bakan Bey Batı ülkelerinde böyle bir şey görmüş müdür bilmiyorum ama olayı bana aktaran eski siyasetçi 'Ben böyle bir şey hayatımda görmedim' der."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler