Al Rayyan - Al Hilal Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu önemli maçın yayın bilgilerini ve muhtemel kadrolarını merak ediyor. İşte Al Rayyan - Al Hilal maçıyla ilgili tüm detaylar…

Al Rayyan - Al Hilal Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AFC Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dolu bir karşılaşma Al Rayyan ile Al Hilal arasında oynanacak. Futbolseverler, bu önemli maçın yayın bilgilerini ve muhtemel kadrolarını merak ediyor. İşte Al Rayyan - Al Hilal maçıyla ilgili tüm detaylar…

Al Rayyan - Al Hilal Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Al Rayyan ile Al Hilal arasındaki bu AFC Şampiyonlar Ligi mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı Spor Smart ve Smart Spor HD kanallarında izleyebilirler. Yayın bilgileri ve dijital platformlar üzerinden canlı izlenebilirlik de bu kanallar üzerinden sağlanacak.

Al Rayyan - Al Hilal Maçı Ne Zaman?

AFC Şampiyonlar Ligi’nin 17 Eylül 2024 Salı günü oynanacak olan Al Rayyan - Al Hilal karşılaşması, büyük bir ilgiyle bekleniyor. Maç, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Al Rayyan - Al Hilal Maçı Saat Kaçta?

Al Rayyan - Al Hilal maçı 19:00’da başlayacak. İki takım da bu önemli karşılaşmada üç puan için sahaya çıkacak ve mücadele nefes kesecek.

Al Rayyan - Al Hilal Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesinde sahaya çıkacak muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Al Rayyan Tahmini İlk 11:

  1. Fahad Younes
  2. Mohamed Alaa
  3. Steven Nzonzi
  4. Shoja Khalilzadeh
  5. Yohan Boli
  6. Ali Ferydoon
  7. Abdulaziz Hatem
  8. Franck Kom
  9. Rodrigo Tabata
  10. James Rodríguez
  11. Gabriel Mercado

Al Hilal Tahmini İlk 11:

  1. Mohammed Al-Owais
  2. Saud Abdulhamid
  3. Kalidou Koulibaly
  4. Yasser Al-Shahrani
  5. Ali Al-Bulaihi
  6. Sergej Milinković-Savić
  7. Ruben Neves
  8. Salem Al-Dawsari
  9. Malcom
  10. Aleksandar Mitrovic
  11. Neymar

Al Rayyan - Al Hilal Maçı Nerede Oynanacak?

Bu heyecan dolu karşılaşma, Al Rayyan’ın ev sahipliğinde oynanacak. Maç, her iki takım için de büyük bir öneme sahip olacak ve futbolseverler tarafından merakla izlenecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler