Aslı Hünel Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Müzisyen Aslı Hünel Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? İşte tüm detaylar...

Aslı Hünel Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Müzisyen "Aslı Hünel Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?" İşte kariyeri ve hayatına dair tüm detaylar...

Aslı Hünel Kimdir?

4 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da doğan Aslı Hünel, Türk müzik dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. Müzik kariyerine Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlayan Hünel, henüz 14 yaşında şan dersleri alarak sesini geliştirdi.

Aslı Hünel'in Müzik Kariyeri

Aslı Hünel, Türkiye'nin dört bir yanında sahne alarak müzikseverlerle buluşmuş ve "Bambaşka" isimli albümündeki çalışmaları kliplendirmiştir. Çeşitli müzik projeleri ve sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Aslı Hünel'in Televizyon Kariyeri

Hünel, 12 Eylül 2021 ile 18 Aralık 2021 tarihleri arasında TGRT Haber kanalında Cem Küçük ile birlikte "Günaydın Türkiye" programını sundu. Ardından Show TV ile anlaşarak, 20 Aralık 2021 tarihinden 14 Haziran 2024 tarihine kadar "Gelin Evi" adlı sabah kadın kuşağı programının sunuculuğunu üstlendi. Ağustos 2024'ten itibaren ise Kanal D'de, altı sezondur yayımlanan "Gelinim Mutfakta" programının yeni sunucusu olarak ekranlara dönmüştür.

Kişisel Hayatı

Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir. Hünel, 12 Nisan 2018 tarihinde iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir. Ne yazık ki, 26 Ekim 2020 tarihinde COVID-19 nedeniyle babası Mehmet Fevzi Hünel'i kaybetmiştir.

Sıkça Sorulan Sorular

Aslı Hünel hangi programları sundu?

Aslı Hünel, TGRT Haber'de "Günaydın Türkiye" ve Show TV'de "Gelin Evi" programlarını sunmuştur. Ağustos 2024 itibarıyla Kanal D'de "Gelinim Mutfakta" programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Aslı Hünel kiminle evli?

Aslı Hünel, 12 Nisan 2018 tarihinde iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir.

Aslı Hünel hangi kökenden gelmektedir?

Aslı Hünel'in annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler