Bahar dizisi ikinci sezon ne zaman başlıyor? Başladı mı? Hangi ay başlayacak? İlk bölüm, başlama tarihi

Bahar dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki, ikinci sezon başladı mı? Ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.

Bahar dizisi ikinci sezon ne zaman başlıyor? Başladı mı? Hangi ay başlayacak? İlk bölüm, başlama tarihi

Bahar dizisinin yeni sezon tarihi netleşti. İkinci sezonuyla ekranlarda yerini almaya hazırlanan Bahar, eylül ayında yeniden izleyicisiyle buluşacak. Peki, Bahar dizisinin 2. sezonu ne zaman başlıyor?

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Bahar, güçlenen senaryosuyla ikinci sezona adım atıyor.

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" adlı dizi, 5 Eylül'de çekimlere başlayacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni sezonun ilk bölümünün 17 Eylül'de ekranlara gelmesi planlanıyor.

Bahar Dizisi'nin konusu ne?

Herkes gibi yenilmiş, ancak herkesten daha cesur karakterleri buluşturan dizinin hikayesi şu şekilde:

Bahar (Demet Evgar), ölümle burun buruna geldiğinde, dışarıdan "kusursuz" görünen ailesinin, özellikle de eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak), başka bir yüzünü keşfeder. Bahar'ın beklenmedik hastalığı, ailedeki tüm dengeleri alt üst eder. Bu süreçte, Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur'un rakibi haline gelir. Bahar'ın hayatını yeniden inşa etme çabası ise zaman zaman trajikomik anlarla izleyiciye umut dolu bir hikaye sunar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler