Bahar dizisi ne zaman başlıyor? Bugün mü, saat kaçta? Hangi kanalda? Oyuncu kadrosu, gerçek isimleri

Bahar dizisinde yeni sezon bu akşam başlıyor. İşte diziye dair detaylar...

Bahar dizisi ne zaman başlıyor? Bugün mü, saat kaçta? Hangi kanalda? Oyuncu kadrosu, gerçek isimleri

Geçen sezonun büyük ilgi gören dizilerinden 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?'ın ikinci sezonu bu akşam izleyicilerle buluşacak.

SHOW TV'de yayınlanan ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?'ın yeni sezonunun başlamasına saatler kaldı.

SHOW TV’nin geçen sezonda büyük beğeni toplayan yapımı 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?', bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek.

Dizinin senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

Başarılı oyuncu kadrosunda; Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Büşra Pekin (Süreyya), Ecem Özkaya (Rengin), Elçin Afacan (Eylem), Füsun Demirel (Gülçiçek), Elit Andaç Çam (Çağla), Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras), Nil Sude Albayrak (Seren), Alisa Sezen Sever (Umay), Hasan Şahintürk (Reha), Sena Mia Kalıp (Parla) ve Hatice Aslan (Nevra) gibi isimler yer alıyor.

bahar-dizisi-ne-zaman.webp

Yeni sezonda da izleyiciyi ekran başına çekecek olan 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?'ın 17. bölümünde Bahar ve Timur’un riskli ameliyatından bir ay geçmiştir. "Yeni Hayata Merhaba" partisinde sevdikleriyle keyifli anlar yaşayan Bahar, beklenmedik bir olayla sarsılır. Sakladığı büyük sırrın baskısını hisseden Bahar'ı hastanede de zorlu günler bekler. Peran Vakfı Hastanesi’nin yeni başhekimi Süreyya, Bahar ve ekibi zorlayacak gibi görünüyor. Aziz Uras, ailesinin ameliyatında ihmalle suçladığı Evren’i şikayet ederken, Süreyya bu şikayeti ciddiye alarak harekete geçer. Bu süreçte, Evren’in geçmişi ve Timur’un Bahar’la ilgili planları açığa çıkacaktır. Tüm bu karmaşanın sonunda, Bahar ve Evren herkesi şaşırtacak bir adım atacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler