Bayramda PTT açık mı? Ne zaman açılacak?

Vatandaşlar bayramda PTT'nin açık olup olmadığını araştırıyor. Detaylar haberimizde.

Bayramda PTT açık mı? Ne zaman açılacak?

Türkiye'de Kurban Bayramı süresince PTT'nin hizmet düzenlemeleri merak konusu oldu. İşte PTT'nin bayram sürecinde uygulayacağı çalışma planı ve tatil günleri hakkında detaylar.

Kurban Bayramı Tatili 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve bu yıl idari izinlerle birlikte toplam 9 gün sürecek. Kamu kurumlarının da tatil yapacağı bu dönemde, PTT'nin çalışma düzeni de buna göre şekillenecek.

PTT'nin Çalışma Planı

PTT, resmi tatil olan 17-18-19 Haziran tarihlerinde kargo ve şubelerini kapalı tutacak. Ancak, bayramın ardından 20-21 Haziran tarihlerinde PTT Kargo ve şubeleri tekrar hizmet vermeye başlayacak.

PTT'nin Kurban Bayramı sürecindeki bu çalışma planı, vatandaşların gönderi işlemlerini planlamaları açısından büyük önem taşıyor. Resmi tatil günlerinde kapalı olacak olan PTT, bayramdan sonraki günlerde normal çalışma düzenine dönecek. Vatandaşlar, bu süreçte gönderi ve alım işlemlerini dikkatlice planlamalı ve PTT'nin güncel duyurularını takip etmelidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler