Bekir Aktürk'ten Muhtarlar Günü için kutlama mesajı

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Bekir Aktürk'ten Muhtarlar Günü için kutlama mesajı

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Aktürk yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı;

'Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.

Milletimizin muhtar adayının siyasi görüşüne bakmadan, ortaya koyduğu tarafsızlık vasfına güvenle atanmayan hür iradeyle seçtiği kişidir.

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.

Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten bu kutsal kurumun özünün bozulmadan, siyasallaşmadan, siyasallaştırılmadan korunması dileğiyle tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.''

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler