Oktay Kaynarca'dan şaşırtan Kurtlar Vadisi itirafı: Amerikan dizisinden uyarlanmış!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi dizisinin aslında bir Amerikan yapımı olan "Büyük Tuzak" dizisinden esinlenerek uyarlandığını ilk kez açıkladı. Bu itiraf, büyük yankı uyandırdı.

Oktay Kaynarca'dan şaşırtan Kurtlar Vadisi itirafı: Amerikan dizisinden uyarlanmış!

Bir dönemin efsane yapımlarından Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, yıllar sonra dizinin kökeniyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Bu açıklama, televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Oktay Kaynarca, Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Kafa TV'deki "Fenomen" programına konuk oldu ve Kurtlar Vadisi dizisinin aslında bir Amerikan yapımından uyarlandığını ilk kez açıkladı.

"İlk Kez Açıklıyorum"

Kaynarca, dizinin esin kaynağının TRT'de yayınlanan Büyük Tuzak adlı Amerikan yapımı olduğunu söyledi. "Bu bilgi bugüne kadar pek bilinmiyordu, ben de ilk kez açıklıyorum" diyen Kaynarca, dizinin çıkış hikayesini şöyle anlattı: "O dönem TRT'de yayınlanan Büyük Tuzak diye bir dizi vardı. Amerikan formatıydı ve bayılarak izliyorduk.

Sonra Osman Sınav’ın yanına gittim ve ‘Bu dizi Türkiye’de uyarlanırsa büyük ilgi görür’ dedim. Bir süre gündemde kalmadı ama daha sonra Osman beni aradı ve projeyi hayata geçirme kararı aldıklarını söyledi."

oktay-kaynarca2.jpg

Orijinal Yapım Değil, Bir Uyarlama

Kaynarca’nın bu açıklamaları, Kurtlar Vadisi'nin tamamen orijinal bir yapım olmadığını, aksine Amerikan dizisi Büyük Tuzak’tan esinlenerek uyarlandığını ortaya koydu.

Bu itiraf, dizinin hayranlarını şaşırttı. Yıllar boyunca Türk televizyonlarına damga vuran Kurtlar Vadisi, geniş bir izleyici kitlesi edinmiş ve hâlâ hatırlanan kült yapımlardan biri olarak kabul ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler