Bugün diziler Neden Yayınlanmıyor? Yeni Bölümler İptal Mi?

23 Ekim tarihinde yayınlanması beklenen birçok dizi bölümü iptal edilmiş durumda."Bugün diziler Neden Yayınlanmıyor? Yeni Bölümler İptal Mi?" işte tüm detaylar...

Bugün diziler Neden Yayınlanmıyor? Yeni Bölümler İptal Mi?

23 Ekim tarihinde yayınlanması beklenen birçok dizi bölümü iptal edilmiş durumda. Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünün de bu akşam yayınlanmayacağı öğrenildi. İzleyiciler, "Sandık Kokusu neden yok?", "Diziler neden yayınlanmıyor?" ve "Yeni bölüm neden yok?" gibi sorularla karşılaşıyor. Özellikle Kuruluş Osman ve Leyla dizisi de dahil olmak üzere diğer dizilerin yeni bölümleriyle ilgili endişeler dile getiriliyor.

Diziler Neden Yayınlanmıyor? Yeni Bölümler İptal Mi?

Bu akşam birçok televizyon kanalında beklenen dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmayacağı açıklandı. İzleyiciler, "Diziler iptal mi?", "Yeni bölümler neden yok?" gibi sorularla karşı karşıya. Ankara'da meydana gelen patlama sonrası birçok dizi yayınının ertelendiği ya da iptal edildiği düşünülüyor.

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Neden Yayınlanmıyor?

Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünün Show TV ekranlarında bu akşam yayınlanmaması bekleniyor. Ankara'daki patlama sonrası dizinin yeni bölümünün yayından kaldırıldığı tahmin ediliyor. Sandık Kokusu dizisinin izleyicileri, "Sandık Kokusu yeni bölüm neden yok?" sorusuna yanıt ararken, yayının ne zaman normale döneceği merak ediliyor.

Çarşamba Günü Yayın Akışı Nasıl?

23 Ekim Çarşamba günü yayın akışında birçok kanalın dizi programlarında değişiklik yapıldı:

  • TRT 1: Dizi yok
  • ATV: Kuruluş Osman (20.00)
  • Kanal D: Dizi yok
  • Show TV: Dizi yok (Sandık Kokusu yeni bölümü iptal)
  • NOW TV: Leyla: Hayat, Aşk, Adalet... (20.00)
  • Star TV: Dizi yok

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler