Diziler Neden Yok? Sandık Kokusu, Leyla, Kuruluş Osman Bugün Neden Yok?

23 Ekim tarihinde televizyonlarda yayınlanması beklenen birçok dizi bölümü iptal edildi. İzleyiciler, "Diziler neden yok?", "Kuruluş Osman neden yayınlanmıyor?" ve "Leyla yeni bölüm neden yok?" gibi sorularla karşılaşıyor. İşte detaylar...

Diziler Neden Yok? Sandık Kokusu, Leyla, Kuruluş Osman Bugün Neden Yok?

23 Ekim tarihinde televizyonlarda yayınlanması beklenen birçok dizi bölümü iptal edildi. İzleyiciler, "Diziler neden yok?", "Kuruluş Osman neden yayınlanmıyor?" ve "Leyla yeni bölüm neden yok?" gibi sorularla karşılaşıyor. Özellikle Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu, NOW TV’de yayınlanan Leyla: Hayat, Aşk, Adalet... ve ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölümleri bu akşam ekrana gelmeyecek.

TRT 1, Show TV, ATV ve Kanal D’de Diziler Neden Yok?

Televizyon izleyicileri, bu akşam beklenen dizilerin yeni bölümlerini izleyemedikleri için büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Özellikle TRT 1, Kanal D, Show TV ve Star TV kanallarında diziler yayınlanmıyor. İşte bugünkü TV yayın akışı:

  • TRT 1: Dizi yok
  • ATV: Kuruluş Osman (20.00) yayınlanacak
  • Kanal D: Dizi yok
  • Show TV: Dizi yok (Sandık Kokusu yeni bölümü iptal)
  • NOW TV: Leyla: Hayat, Aşk, Adalet... (20.00) yayınlanacak
  • Star TV: Dizi yok

Sandık Kokusu Yeni Bölüm Neden Yok?

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Ankara'daki patlama nedeniyle dizinin yayını iptal edilmiş durumda. İzleyiciler, "Sandık Kokusu yeni bölüm neden yok?" sorusunu sorarken, dizinin gelecek bölümlerinin ne zaman yayınlanacağına dair bilgi bekliyor.

Leyla Dizisi Yeni Bölüm Neden Yayınlanmıyor?

NOW TV’de yayınlanan Leyla: Hayat, Aşk, Adalet... dizisinin yeni bölümü de bu akşam ekrana gelmeyecek. Diziler neden yok? sorusunun cevabı ise Ankara'daki olaylar sonrası birçok dizinin yayından kaldırılması olarak gösteriliyor.

Kuruluş Osman Neden Yayınlanmıyor?

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman da izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Ancak dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanmaması izleyicileri şaşırttı. Kuruluş Osman neden yok? sorusu da bu akşam yanıt buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler