Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediye borçları açıklaması! "Gereken adımlar atılacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediye borçları açıklaması! "Gereken adımlar atılacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

SGK'ya en fazla prim borcu olan 5 belediyenin tamamının CHP'li olduğunun açıklanması üzerine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li belediyelerin borçlarını ödemesi çağrısını yineledi.

"CHP’Lİ BELEDİYELERİN BORCU KATLANARAK ARTIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Borcu en fazla olan belediyeler, CHP'nin sürekli kazandığı belediyeler. Dahası CHP'ye geçen belediyelerin borcu katlanarak artıyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ifadelerinde CHP’li belediyelerin borçlarını ödemesi gerektiğini vurguladı. Erdoğan, "CHP’nin genel başkanı açıklamaları ile partisini gülünç duruma düşürüyor" dedi.

"SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'li. Toplam 96 milyar liralık borcun 65,1 milyar lirası yani yüzde 68'i CHP'li belediye ve iştiraklerine ait" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan belediyelere borç bildirimlerinin gönderildiğini ve tahsilat için gereken adımların atılacağını vurguladı.

Kaynak:AA-HABER61

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler