Deha 2. Bölüm Fragmanı: Yayınlandı Mı? Ne Zaman Yayımlanacak?

İlk bölümüyle ekranlara gelen dizi, baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesi üzerine kurulu bir intikam hikayesini konu alıyor. Peki, Deha 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Deha 2. Bölüm Fragmanı: Yayınlandı Mı? Ne Zaman Yayımlanacak?

Show TV’nin yeni dizisi Deha, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen dizi, baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesi üzerine kurulu bir intikam hikayesini konu alıyor. Peki, Deha 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Deha 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenen Deha dizisi ikinci bölümüyle Pazar akşamı ekranlarda olacak. Ancak şu an için Deha 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragman yayınlandığında, buradan izleyebilirsiniz.

Deha Dizisi Oyuncuları

Dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli (Devran) ve Ahsen Eroğlu (Esme) yer alırken, Taner Ölmez, Onur Saylak, Taner Rumeli, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular da kadroda dikkat çekiyor. Ayrıca Uğur Polat da hikayede önemli bir role sahip.

Deha Dizisi Konusu Nedir?

Deha, iyilikte ve kötülükte deha olan baba ve oğulun yıllar sonra karşı karşıya gelmesiyle başlayan derin bir intikam hikayesini ekranlara taşıyor. Devran, babası İskender’den intikam almak için planlar yaparken, İskender'in kendi amaçları için en küçük oğlu Boran'ı kullanmaya başlaması, olayları daha da karmaşık hale getirir.

Deha Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Deha dizisi, Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler