Deha Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor? Deha Bugün Var Mı? 2. Bölüm Ne Zaman?

Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan bu sürükleyici intikam hikayesi, yeni sezonda izleyicileri ekran başına toplayacak. Peki, Deha hangi kanalda yayınlanıyor? Deha bugün var mı?

Deha Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor? Deha Bugün Var Mı? 2. Bölüm Ne Zaman?

Senaryosunu Damla Serim'in yazdığı, yönetmenliğini Umut Aral'ın üstlendiği Ay Yapım imzalı yeni dizi Deha, merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan bu sürükleyici intikam hikayesi, yeni sezonda izleyicileri ekran başına toplayacak. Peki, Deha hangi kanalda yayınlanıyor? Deha bugün var mı?

Deha Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Deha dizisi, Show TV ekranlarında her Pazar akşamı 20.00'de izleyiciyle buluşacak. Bu akşamki bölümü de saat 20.00'de yayınlanacak.

Deha Dizisi Konusu Nedir?

Deha dizisi, biri iyilikte diğeri kötülükte deha olan bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesini konu alıyor. Bu derin ve sürükleyici hikaye, izleyicilere intikam, aile bağları ve çatışmalarla dolu bir dünya sunuyor.

Deha Dizisi Oyuncuları

Başrollerinde Aras Bulut İynemli (Devran) ve Ahsen Eroğlu (Esme) yer alırken, Taner Ölmez, Onur Saylak, Taner Rumeli gibi önemli isimler de dizinin güçlü oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Deha Bugün Var Mı?

Evet, Deha dizisi bu akşam Show TV'de saat 20.00'de ekranlarda olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler