Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Tahliye mi oldu, çıktı mı? Dilan Polat'ın kardeşi kim? Avukat, son dakika...

Mahkemeden Dilan Polat için tahliye ve tutuksuz yargılanma kararı geldi.

Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Tahliye mi oldu, çıktı mı? Dilan Polat'ın kardeşi kim? Avukat, son dakika...

Son dönemlerde sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? İşte konuya dair ayrıntılar...

Geçtiğimiz aylarda cezaevine giren Dilan Polat ve eşi Engin Polat, yeniden gündeme geldi. Birçok kişi, Dilan Polat’ın ne zaman tutuklandığını ve tahliye edilip edilmediğini merak ediyor.

Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Cezaevinden çıktı mı? İşte detaylar...

Dilan Polat ne zaman tutuklandı?

6 Kasım'da, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, Dilan ve Engin Polat’a ait 27 şirkete kayyum atanması talep edildi. Bu talep mahkeme tarafından kabul edildi. İstanbul merkezli altı ilde 1 Kasım’da düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Dilan Polat ne zaman tahliye olacak?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tutuklu bulunduğu soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Bugün itibariyle, Dilan Polat tahliye edildi.

Kardeşi Sıla Doğu'dan sosyal medya paylaşımı

Daha önce tahliye edilen Sıla Doğu ve Can Doğu, bu haberi alınca büyük bir sevinç yaşadı. Ablasına dair sık sık paylaşımlar yapan Sıla Doğu, sosyal medyada mutluluğunu dile getirdi.

Sıla Doğu, sevinç anlarını paylaşarak "Türk adaletine hakkaniyeti ve doğruluğu için teşekkür ederiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler