Duygu Kumarki Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? Evli Mi?

Duygu Kumarki Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? Evli Mi? İşte detaylar...

Duygu Kumarki Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? Evli Mi?

Duygu Kumarki Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapar? Evli Mi? İşte detaylar...

Duygu Kumarki Kimdir?

Duygu Kumarki, 20 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir dansçı, koreograf ve vokalisttir. İstanbullu olan Kumarki, sanat kariyerine oldukça genç yaşta adım atmıştır. Eğitim hayatına Cagaloğlu Anadolu Moda Tasarım Meslek Lisesi'nde başlayan Kumarki, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alarak yeteneklerini geliştirmiştir.

Duygu Kumarki Ne İş Yapar?

Duygu Kumarki, kariyerine dansçı olarak başlamış ve İstanbul’un gece kulüplerinde sahne alarak adını duyurmuştur. Koreografi alanında da başarılı işlere imza atan Kumarki, çeşitli projelerde koreograf olarak görev almıştır. Sanat dünyasında sadece dansçı ve koreograf olarak değil, aynı zamanda vokalist olarak da tanınan Kumarki, müzik sahnesinde de aktif bir rol oynamıştır.

Ocak'ta Barıştılar, Ağustos'ta Ayrıldılar

Duygu Kumarki, ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ile 2016 yılında evlenmiş ve çiftin Yemin adında bir kızları olmuştur. Ancak çift, 2020 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştır. 2024 yılının Ocak ayında yeniden bir araya gelen ikili, ilişkilerine bir şans daha vermiştir. Ancak bu yeniden birleşme uzun sürmemiş ve Ağustos 2024’te yollarını tekrar ayırmışlardır. Duygu Kumarki, bu ayrılığı sosyal medya üzerinden duyurarak "Eski eşim ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız" ifadelerini kullanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler