Erkan Ocaklı'nın kızı Büşra Ocaklı'dan duygulandıran Milli Takım sözleri! "Babamın en büyük hayallerinden biriydi..."

Erkan Ocaklı'nın kızı Büşra Ocaklı'dan duygulandıran Milli Takım açıklaması geldi.

Erkan Ocaklı'nın kızı Büşra Ocaklı'dan duygulandıran Milli Takım sözleri! "Babamın en büyük hayallerinden biriydi..."

Erkan Ocaklı'nın kızı olan Büşra Ocaklı sosyal medya üzerinden duygusal bir mesaj yayımladı.

Milli takım futbolcularının soyunma odasında Erkan Ocaklı'nın şarkısını dinlediği anları paylaşan Büşra Ocaklı, "Eminim şu an hayatta olsaydı gözleri dola dola izlerdi bütün bu görüntüleri. “Şu çocuklara bak, vay be…” derdi" ifadelerini kullandı.

Büşra Ocaklı'nın sosyal medya üzerinden yayımladığı mesaj şu şekilde;

Babamın en büyük hayallerinden biriydi dev bir orkestrayla sahneye çıkmak. O zamanın şartları buna el vermedi maalesef. Ama seneler geçse de türküleri dillerden düşmedi ve düşmeyecek de. Bu hayalini belki gerçekleştiremedi ama vefatından seneler sonra tüm dünyada onun sesi bir kez daha yankılandı. Onun sesiyle eğlendik, coşku duyduk, heyecanlandık. Gurur duyduğumuz milli takımımız bunu bizlere bir kere daha yaşattı.

erkan-ocakli.webp

Bu serüvenin benim için en duygulu tarafı babamla ilgili olanıydı. Onun adına bir kez daha gurur duydum. Eminim şu an hayatta olsaydı gözleri dola dola izlerdi bütün bu görüntüleri. “Şu çocuklara bak, vay be…” derdi.

Bunca sene yaptıkları ve ürettikleriyle kendi de bir kez daha gurur duyardı. Bizlere gurur yaşatan TÜRK milli futbol takımımıza hem başarıları için hem de babamı bu vesileyle tüm dünyaya dinlettirdiği için sonsuz teşekkür ederim. Böyle bir babanın evladı olmaktan sonsuz gurur duyuyorum. İyi ki sen canim Babam.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler