FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü duyuruldu!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü duyuruldu.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü duyuruldu!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü, terör örgütünün yayın organları tarafından duyuruldu. Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda "Fethullah Gülen ruhunun ufkuna yürüdü" ifadelerini kullandı.

Son Görüntüsü Gündem Oldu

Kısa süre önce sosyal medyada dolaşıma giren ve Gülen'in 'son hali' olarak paylaşılan görüntüler oldukça dikkat çekmişti. Pensilvanya'daki çiftliğinden başka bir yere götürülürken çekilen bu görüntüler, Gülen'in sağlık durumuna dair spekülasyonlara neden olmuştu.

feto.jpg

Anayasal Düzeni Hedef Alan Bir Yapılanma

Fethullah Gülen, 27 Nisan 1941'de Erzurum Pasinler'de doğmuş, vaizlik ve imamlık yapmıştır. "Altın nesil" yetiştirme iddiasıyla cemaat adı altında bir terör yapılanması kurmuş, bu yapıyla 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini düzenleyerek anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmiştir. 21 Mart 1999'da sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ABD'ye kaçan Gülen, o tarihten bu yana Pensilvanya'da yaşamaktaydı.

Kaynak:Haberler.com

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler