Galatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi Play-off Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Galatasaray - Young Boys eşleşmesinin maç programı belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi Play-off Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne play-off etabından başlayacak. İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde sarı-kırmızılıların rakibi Young Boys takımı oldu. Galatasaray - Young Boys eşleşmesinin maç programı belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray - Young Boys Maçı Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi play-off etabında sarı-kırmızılılar, ilk maçına Young Boys deplasmanında çıkacak. Mücadele 21 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00’da oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray - Young Boys maçının hangi kanalda yayınlanacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak maçın Türkiye’de yayın haklarına sahip kanallar arasında olması bekleniyor. Güncel bilgiler için spor kanallarının yayın akışını takip edebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Format

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda yeni formata göre takım sayısı 32'den 36'ya yükseltildi. Geleneksel grup aşamasından lig sistemine geçildi ve takımlar en az 8 maç oynayacak.

İlk 8 Sıradaki Takımlar Son 16 Turuna Kalacak

Ligi ilk 8'de bitiren takımlar, doğrudan son 16 turuna yükselecek. Ligi 9 ile 24. sıralarda tamamlayan ekipler ise son 16 turu için iki ayaklı play-off müsabakaları oynayacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Dört Yeni Kontenjan

Yeni formata göre dört yeni kontenjan ekleniyor. Bu kontenjanlardan biri, UEFA klasmanında 5. basamakta yer alan ülkenin yerel liginde 3. sırayı elde eden takıma gidecek. Bir diğer kontenjan ise "Şampiyonlar Yolu"ndan gelerek yerel lig şampiyonları arasından turnuvaya katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler