Gökmen Karadağ Kimdir? Nereli Kaç Yaşında? Nerde Çalışıyor

Gökmen Karadağ Kimdir? Nereli Kaç Yaşında? Nerde Çalışıyor İşte detaylar....

Gökmen Karadağ Kimdir? Nereli Kaç Yaşında? Nerde Çalışıyor

Gökmen Karadağ Kimdir? Nereli Kaç Yaşında? Nerde Çalışıyor İşte detaylar....

İletişim ve medya alanında derinlemesine tecrübelere sahip olan Gökmen Karadağ, kariyer yolculuğuna mühendis olarak başladı. Ancak farklı alanlardaki birikimlerini eğitim ve danışmanlık hizmetlerine yönlendirerek kendine özgü bir kariyer inşa etti. Türkiye’de Avrupa Birliği ve Dünya Bankası tarafından desteklenen projelerde mali ve mühendislik denetimi yapmış, ayrıca Türkiye’nin önde gelen endüstriyel kuruluşlarının Ar-Ge uygulamalarını ve potansiyellerini inceleyerek önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Mühendislik kariyerine paralel olarak medya dünyasına adım atan Gökmen Karadağ, HBB, Star, Kanal 6, Kanal D, brt ve tv8 gibi birçok televizyon kanalında muhabirlik, program yapımcılığı ve sunuculuk yapmıştır. Özellikle tv8'de hazırlayıp sunduğu "Haberaktif" ve "8. Gün" programlarıyla tanınmış, aynı kanalda Danışma ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. "Haberaktif", 2012 yılında Antalya TV Ödülleri'nde "En İyi Haber Tartışma Programı" seçilerek önemli bir başarıya imza atmıştır.

2000 yılından bu yana bireysel gelişim eğitmenliği yapan Gökmen Karadağ, iletişim ve liderlik alanlarında çok sayıda eğitim ve seminerler vermekte, bireysel koçluk hizmeti sunmaktadır. "Konuşma Mekaniği," "Beden Dili," "Etkili Konuşma Teknikleri," "Medya Eğitimi" gibi konularda geniş bir yelpazede eğitimler düzenleyen Karadağ, mühendislik kökenli bir iletişimci olarak yabancı kaynakları da titizlikle tarayarak eğitimlerini zenginleştirmekte ve vaka analizleriyle donatmaktadır.

Akademik kariyerine İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Yrd. Doç. Dr. olarak devam eden Gökmen Karadağ, daha önce İstanbul Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi'nde de öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır. Marmara Üniversitesi'nde tamamladığı İletişim Doktorası ve aynı üniversitede kazandığı İletişim Master’ının ardından, Boğaziçi Üniversitesi'nden aldığı Mühendislik Lisansı ile kariyerine çok yönlü bir altyapı kazandırmıştır.

Gökmen Karadağ, mühendislikten iletişim ve eğitime uzanan kariyer yolculuğunda, farklı alanlarda edindiği bilgi ve deneyimleri sentezleyerek hizmetlerine özgün bir boyut kazandırmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler