Hangi Kamu Bankaları Düşük Faizli Ev Kredisi Veriyor? Şartlar Neler?

Kamu bankaları düşük faizli konut kredisi için kampanya başlatmayı planlıyor. Peki "Hangi Kamu Bankaları Düşük Faizli Ev Kredisi Veriyor? Şartlar Neler?" İşte tüm detaylar...

Hangi Kamu Bankaları Düşük Faizli Ev Kredisi Veriyor? Şartlar Neler?

Uzun süredir merakla beklenen düşük faizli konut kredisi kampanyası için son aşamaya gelindi. Kamu bankaları tarafından sağlanacak bu krediler, ev sahibi olmayı hedefleyenler için yeni bir fırsat sunacak.

Kamu Bankaları Hangi Faiz Oranını Sunuyor?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankaları tarafından sağlanacak düşük faizli konut kredisi kampanyasında, faiz oranı yüzde 1.49 olarak belirlendi.

Konut Kredisi Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya, özellikle daha önce hiç ev sahibi olmamış yeni evli çiftler yaralanabilir. Ayrıca, daha önce evi olan ancak 6 ay önce evini satmış kişiler de kampanyadan faydalanabilecek.

1 Milyon TL Kredi İçin Aylık Ne Kadar Taksit Ödenecek?

Kampanya kapsamında 1 milyon TL konut kredisi kullanan bir kişi, aylık 17.900 TL taksit ödeyerek ev sahibi olabilecek. Bu oran, mevcut faiz oranlarına göre büyük bir avantaj sağlamakta.

Kampanya Ne Zaman Başlayacak?

Sektör kaynaklarına göre, uzun süredir beklenen bu düşük faizli konut kredisi kampanyasında son aşamaya gelindi. Yakın zamanda kamu bankaları tarafından resmi açıklamanın yapılması beklenmekte.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler