Galatasaray - Young-Boys maçı hangi kanalda? İlk 11'ler

Galatasaray - Young-Boys maçı hangi kanalda? İlk 11'ler İşte detaylar...

Galatasaray - Young-Boys maçı hangi kanalda? İlk 11'ler

Galatasaray ile Young Boys arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçı, 27 Ağustos Salı günü saat 22.00'da başlayacak. Bu kritik mücadele, Rams Park’ta oynanacak ve Norveçli hakem Espen Eskas tarafından yönetilecek.

Galatasaray - Young Boys Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz mi Yayınlanacak?

Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki bu önemli karşılaşması, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izleyiciyle buluşacak. Alternatif olarak, TRT’nin dijital platformu olan "tabii" uygulaması üzerinden de maçı canlı olarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray - Young Boys Maçını Hangi Ülkeler Canlı Yayınlayacak?

Bu önemli maç, Sırbistan, Hırvatistan, Bulgaristan, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Portekiz, Malta, Belçika, Danimarka ve diğer birçok Avrupa ülkesinden canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray taraftarları, maçın heyecanını birçok ülkeden takip edebilecek.

Galatasaray’ın Muhtemel 11'i

Galatasaray'da sakatlıktan dönen Fernando Muslera ve cezası biten Kaan Ayhan'ın forma giymesi bekleniyor. Ancak, Abdülkerim Bardakcı kart cezası nedeniyle takımda yer almayacak. İşte Galatasaray’ın muhtemel 11'i:

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Kaan, Köhn, Barış, Torreira, Sara, Kerem, Batshuayi, İcardi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler